Viikko 15
Maanantai 12.4.
Paistettua broilerinmaksaa, timjamikastiketta ja herkkutattirisottoa L (pyydettäessä G) tai
Lohi-pinaatti quichea L
Tiistai 13.4.
Paistettua kirjolohta, rakuunakastiketta, uudensadon perunoita ja paahdettua kukkakaalia L, G tai
Burgundinpataa ja pilahviriisiä L
Keskiviikko 14.4.
Feta-karitsalihapullia, minttu-tuoretomaattikastiketta ja bulguria L, G tai
Herkkutatti-rosmariini pastaa L
Torstai 15.4.
Paistettua turskaa, tuorepersiljakastiketta ja parsa-perunasalaattia L (pyydettäessä G) tai
Perinteistä kaalilaatikkoa L
Perjantai 16.4.
Salvialla marinoitua porsaan sisäfilettä, dijon-valkoviinikastiketta ja perunagratiinia L, G tai
Punaista thai katkarapucurrya ja basmatiriisiä M, G