Ruokapaikka.fi
Vausti Ravintola
Navigoi

Konserttitalo
Keskuskatu 33
48100 Kotka
P. 010 832 3502

Avoinna
ma-to 11-22
pe 11-23
la 15-23
Muina aikoina ennakkovarauksesta.

Lounasta tarjoilemme arkisin klo 14.00 saakka.

Keittiössämme käytetään pääsääntöisesti vähälaktoosisia maitotuotteita ja useat annoksistamme ovat gluteenittomia tai tarjoamme vaihtoehdon. Kysy lisää henkilökunnaltamme.

Tutustu kotisivuihimme

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Tee varaus


NOPSASTI NAUTTIEN 12 €
Nopealle herkkusuulle suosittelemme vaustikasta lounasta, johon kuuluu alkusalaatti, Vaustin leipää, päivittäin vaihtuva lämmin ruoka,
kahvi ja pikkumakea. Myös kasvisvaihtoehto!

HITUSEN HITAAMMIN 17 €
Suosittelemme päivän kala- tai liha-annosta hitaasti kiirehtivälle lounastajalle. Lounaaseen kuuluu alkusalaatti, Vaustin leipää, lämmin ruoka, kahvi ja pikkumakea.

KIIREETTÄ HERKUTELLEN 33 €
Pitkään pöydässä viihtyville nautiskelijoille suosittelemme kolmen ruokalajin vaustimaista menua. Menu on tarjolla ennakkovarauksesta: asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi
tai 010 832 3515.

Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä:
asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi tai p. 010 832 3515

Ruokapaikka.fi

Viikko 5

Tervetuloa Vaustin lounaalle!

Lämpimän ruoan voit valita neljästä eri vaihtoehdosta ja annos tarjoillaan Sinulle pöytään. Lisäksi lounaan hintaan sisältyvät salaatti-, keitto ja leipäpöydän antimet, ruokajuomana vesi sekä aterian päätteeksi kahvi tai tee ja pikkumakea.

Lounasta tarjoilemme arkisin klo 11-14. Päivän annos tai kasvisannos 12 € ja päivän tuore kala, lihamestarin suositus tai lounasblini 17 €.

* * *

Welcome to Vausti's lunch!

Please choose your favorite main course from our four options. Dish is served to Your table. Price includes also salad, soup and bread from our buffet and water is served as beverage and coffee or tea with small sweet is available.

Lunch is served on weekdays between 11am and 2pm. Dish of the day or vegetarian dish 12 € and lunch time fish, meat of the week or lunch blini 17 €.

VL = vähälaktoosinen - low lactose
L = laktoositon - lactose free
G = gluteeniton - glutein free

Maanantai 27.1.
puna-ahventa teriyakikastikkeella, paistettua riisiä & vihannespaistosta
Redfish w/ Teriyaki Sauce, Fried Rice w/ Eggs & Vegetables
(L)
kukkakaalipihviä teriyaki-kastikkeella, paistettua riisiä & vihannespaistosta
Fried Cauliflower w/ Teriyaki Sauce, Fried Rice w/ Eggs & Vegetables
(L)

Tiistai 28.1.
porsaan sisäfileetä & kukkakaali-parsakaaligratiinia
Pork Tenderloin & Cauliflower and Broccoli au Gratin
(L,G)
vihanneksia ja kikherneitä taginen tapaan & kukkakaali-parsakaaligratiinia
Vegetables & Chickpeas Tagine Style & Cauliflower and Broccoli au Gratin
(L,G)

Keskiviikko 29.1.
silakkarullia katkarapukastikkeella & bataattimuhennosta
Baltic Herrings in Shrimps Sauce & Sweet Potato Mash
(L,G)
tomaattirisottoa & pestomarinoituja soijapapuja
Tomato Risotto & Soya Beans marinated w/ Pesto
(L,G)

Torstai 30.1.
kalamurekepihvejä, sipuli-pinaatti-muhennosta & perunamuhennosta
Fish Patties, Sautéed Spinach and Onion & Mash Potatoes
(L,G)
kesäkurpitsapihvejä, sipuli-pinaatti-muhennosta & perunamuhennosta
Zucchini Patties, Sautéed Spinach and Onion & Mash Potatoes
(L,G)

Perjantai 31.1.
broiler kormaa kookoksen kera & riisiä
Chicken Korma w/ Cononut and Steamed Rice
(L,G)
kasviskormaa kookoksen ja belugalinssien kera & riisiä
Vegetable Korma w/ Cononut & Beluga Lentils and Steamed Rice
(L,G)

Mediatalo Keskisuomalainen
Ruokapaikka
© Mediatalo Keskisuomalainen • Aholaidantie 3, PL 159, 40101 Jyväskylä
© Mediatalo Keskisuomalainen
Kaakon Nettipalvelu Oy