Ruokapaikka.fi
Vaiha
Navigoi

Vaiha
Mannerheimintie 1 (Rautatieasema)
50100 Mikkeli

Puh. 010 325 6090
www.vaiha.fi

Olemme avoinna
Ma-To 9-17
Pe 9-19
La 9.30-17
Su -

LOUNAS MA-PE
KLO 10:30-15


LOUNAS 10.40 €
KEVYT LOUNAS 8,20 €

Tarjoamme itseleivottua maalaisleipää sekä Siiskosen kotileipomon ruisleipää, ruokajuomaksi veden sekä kotikaljan ja jälkiruoan kanssa kahvia sekä teetä.

LAUANTAISIN TARJOILEMME MYÖS NOUTOPÖYTÄLOUNASTA 11-15 JA MYÖS A'LA CARTEA KLO 12 ALKAEN!




Ruokapaikka.fi

Viikko 8

Maanantai 17.2.
Vihersalaattia (M,G)
Luomu kvinoa-raejuustosalaattia (L,G)
Punajuuri-omenasalaattia (M,G)
Juustoista kukkakaalikeittoa (L,G)
Savupaprikavoissa paistettuja perunoita (L,G)
Grillitomaattia ja pariloitua kesäkurpitsaa (M,G)
Punaviini-härkäpataa kotimaisesta rotukarjasta (M,G)
Kinuski-maitokiisseliä (G) ja marjahilloa (M,G)

Tiistai 18.2.
Vihersalaattia (M,G)
Savulohi-pastasalaattia (L)
Itämaista kaalisalaattia (M,G)
Kasvis-borschkeittoa (M,G) ja smetanaa (L,G)
Makaronilaatikkoa (L)
Paahdettuja luomujuureksia (M,G)
Jauhelihakepakoita ja tuoretomaatti-yrttikastiketta (L)
Appelsiini-omenakiisseliä (M,G) ja hunajajogurttia (L,G)

Keskiviikko 19.2.
Vihersalaattia (M,G)
Perunasalaattia (L,G)
Vaihan kasvipikkelssiä (M,G)
Luomu maa-artisokkakeittoa (L,G) ja valkosipulikrutonkeja (M)
Punajuuririsottoa (L,G)
Kikherne-kasvispihvejä (L)
Pariloitua kotimaista kananrintafilettä ja provencalekastiketta (M,G)
Rikkaat ritarit, marjahilloa ja kermavaahtoa (L)

Torstai 20.2.
Vihersalaattia (M,G)
Ohrataboulehsalaattia (M)
Porkkana-puolukkasalaattia (M,G)
Perinteistä Aseman hernekeittoa Kuvalan tilan possusta (L,G) ja sinappia (M,G)
Sitruuna-perunamuussia (L,G)
Inkiväärillä maustettua juureslaatikkoa (L)
Voissa paistettuja Pihlajaveden muikkuja (L) ja remoladekastiketta (L,G)
Porkkanaleivosta, appelsiinituorejuustoa ja paahdettua mantelia (L)

Perjantai 21.2.
Vihersalaattia (M,G)
Kanacaesarsalaattia (L)
Appelsiini-punasipulisalaattia (M,G)
Tomaattista kalakeittoa (M,G)
Valkosipuli-kermaperunoita (L,G)
Salami-tomaatti-mozzarellapizzaa (L)
Vaihan possunleike: paneroitua Roinilan tilan possunulkofilettä ja bearnaisekastiketta (L)
Mustikka-vadelmarahkaa (L,G)

Lauantai 22.2.
Olemme avoinna kello 9.30-17
Lähiruokalounas 11-15
Ala carte kello 12-16.45

Mediatalo Keskisuomalainen
Ruokapaikka
© Mediatalo Keskisuomalainen • Aholaidantie 3, PL 159, 40101 Jyväskylä
© Mediatalo Keskisuomalainen
Kaakon Nettipalvelu Oy