Ruokapaikka.fi
Ravintola Tähti
Navigoi
Ravintola Tähti
Ruiskumestarinkatu 4
06100 Porvoo / Borgå

Puh / tel 045 1870750
www.wollis.fi

Avoinna 7-15
Lounas 10-14.00

Sähköposti/ E-post tahtiravintola(at)gmail.com
Ruokapaikka.fi

Maanantai 30.11-20 Måndag

1.Broilerinleike, mangodippi ja spicy lohkoperunat
Broilerschnitzel, mangodipp o spicy klyftpotatis L

2.Perinteinen nakkikastike, perunamuusi
Traditionell knackkorvssås, potatismos L

3.Mantelikala
Mandelfisk L,P

4.Aasia: Possua ja bambua makeassa chilikastikkeessa / Griskött o bambu i söt chilisås M,G

5.Pasta: Bolognese, Italialainen jauhelihakastike / Italiensk maletköttsås M

6.Vege: Parsakaalisosekeitto, marinoituja kikherneitä
Broccolipuresoppa, marinerade kikärter L,G,KA



Tiistai 1.12-20 Tisdag

1.Pankopaneroitua kampelaa, tillijugurtti
Pankopanerad flundra, dillyoghurt L

2.Jauhelihakastike
Pripelsås L

3.Persimon-possunfilettä
Persimon-grisfile L,G

4.Aasia: Kanaa ”Green Curry” Kyckling M,G

5.Pasta: Kinkku & Ruohosipuli / Skinka & Gräslök L

6.Sörkän Väärä makkarakeitto
Sörkän väärä korvsoppa M,G

7.Vegemoussaka L,G,KA



Keskiviikko 2.12-20 Onsdag

1.Wallenbergin pihvit, kermakastike, muusi + mustaherukkahillo
Wallenbergare, gräddsås, mos o svartvinbärssylt L,G

2.Kebabkiusaus
Kebabfrestelse L

3.Keitettyä kalaa, kananmunakastike
Kokt fisk, äggsås L,G

4.Aasia: Intialainen voikana ”Butter Chicken” Indisk smörkyckling L,G

5.Pasta:Liha-makaroonilaatikko
Kött o makaronilåda L

6.Lohikeitto sitruunalla ja ranskankermalla
Laxsoppa med citron o Creme Fraiche L,G

7.Vege:Kasvis-soijamakaroonilaatikko
Grönsaks-soijamakaronilåda L,KA



Torstai 3.12-20 Torsdag

1.Paistetut muikut, perunamuusi
Stekta mujkor, potatismos L,G

2.Pekoniin kääritty broilerifile, timjamikastike
Baconlindad kycklingfile, timjansås L,G

3.Punaviinihärkää, juureksia ja pikkusipuleita
Rödvinsoxe, rotsaker o smålök M,G

4.Aasia:Jauhelihaa ”Rendang Style” Maletkött M,G,T

5.Pasta: Pepperonisalami & Punasipuli & Rödlök L

6.Savupossu-hernekeitto M,G, letut hillolla
Rökt griskötts-ärtsoppa M,G, plättar med sylt L

7.Vege:Paahdettuja punajuuria ja Briejuustoa
Rostade rödbetor o Brieost L,G,KA



Perjantai 4.12-20 Fredag

1.Sitruunakalaa
Citronfisk L,G

2.Porsaan sipulileike, sipulikastike ja valkosipuliperunat
Gris lökbiff, löksås o råstekt vitlökspotatis L,G

3.Ryynimakkara, puolukkaa
Grynkorv, lingon M

4.Aasia:Paistetut riisinuudelit, kanaa ja paksoita
Stekta risnudlar, kyckling o paksoi M,G

5.Pasta: Katkarapukastike,vodkaa ja varsiselleriä ”Bloody Mary”
Räksås, vodka o blekselleri L

6.Koskenlaskija-riistakeitto
Koskenlaskija-viltsoppa L,G

7.VegeAasia:Paistetut riisinuudelit, kasviksia ja paksoita
Stekta risnudlar, grönsaker o paksoi M,G

Jälkkäripäivä: Kuivakakku
Efterrättsdag: Torrkaka L

Mediatalo Keskisuomalainen
Ruokapaikka
© Mediatalo Keskisuomalainen • Aholaidantie 3, PL 159, 40101 Jyväskylä
© Mediatalo Keskisuomalainen
Kaakon Nettipalvelu Oy