Ruokapaikka.fi
Ravintola Tähti
Navigoi
Ravintola Tähti
Ruiskumestarinkatu 4
06100 Porvoo / Borgå

Puh / tel 045 1870750
www.wollis.fi

Avoinna 7-15
Lounas 10-14.00

Sähköposti/ E-post tahtiravintola(at)gmail.com
Ruokapaikka.fi

Längre nere på svenska

Maanantai 1.3-21

1.Paistettua Niilin-ahventa, Tartarkastike L

2.Perinteinen makkarakastike, perunamuusia L

3.Broilerifilettä, viherpippurikastike L,G

4.Aasia: Possua ”Sweet & Sour” M,G

5.Pasta: Kinkku & Tuore herkkusieni L

6.Jauhelihakeitto M,G

7.Vegepasta: Tuore herkkusieni L,KA



Tiistai 2.3-21

1.Keitettyä kalaa, kananmunakastike L,G

2.Murea possunposki-makkarapata L,G

3.Lihapullat, Tzatziki ja sitruunaperunat L,G

4.Aasia: Kanaa ”Kung Po” M,G

5.Pasta: Carbonara, pekonia, mustapippuria, parmesaania ja kananmunaa L

6.Nakkikeitto M,G

7.Vege: Espanjalainen perunamunakas L,G,KA



Keskiviikko 3.3-21

1.Janssoninkiusaus L,G

2.Chicken a’la King, kermainen kanapata jossa herkkusieniä ja paprikaa L,G

3.Possunfilettä, appelsiinikastike L,G

4.Aasia: Kalaa ”Red Curry” M,G,T

5.Pasta: Lihamakaroonilaatikko L

6.Vege: Parsakaalisosekeitto L,G,KA



Torstai 4.3-21

1.Paistetut muikut, tillikermaviili ja perunamuusi L

2.Skoonelainen lihapata L

3.Lihamureke, kermakastike ja perunamuusi L,G

4.Aasia: Possua ”Kratiam Mu” M,G

5.Pasta: Tonnikala & Tuorejuusto & Sitruuna L

6.Savupossu-hernekeitto M,G, letut kotitekoisella hillolla ja kermavaahdolla L

7.Vege: Sannan vegepihvit juustolla L,KA



Perjantai 5.3-21

1.Tomaatti-mozzarellakala L,G

2.Kaalikääryleet, puolukkaa L,G

3.Wieninleike, sitruunaa, kaprista ja anjovista L

4.Aasia: Spicy jauheliha ”Phad KaPrao” M,G,T

5.Pasta: Salami & Ruohosipuli L

6.Kermainen kalakeitto katkaravuilla L,G

7.Vege: Kasvis-kaalikääryleet, puolukkaa L,KA

Tänään on jälkkäripäivä: Päärynät ja kinuskikastike L,G


-------------------------------------


Måndag 1.3-21

1.Stekt Nilabborre, Tartarsås L

2.Traditionell korvsås, potatismos L

3.Broilerfile, grönpepparsås L,G

4.Asien: Griskött ”Sweet & Sour” M,G

5.Pasta: Skinka & Färsk champinjon L

6.Maletköttsoppa M,G

7.Vegepasta: Färsk champinjon L,KA



Tisdag 2.3-21

1.Kokt fisk, äggsås L,G

2.Mör griskind-korvgryta L,G

3.Köttbullar, Tzatsiki och citronpotatis L,G

4.Asien: Kyckling ”Kung Po” M,G

5.Pasta: Carbonara bacon, svartpeppar, parmesan och ägg L

6.Knackkorvssoppa M,G

7.Vege: Spansk potatisomelett L,G,KA



Onsdag 3.3-21

1.Janssonsfrestelse L,G

2.Chicken a’la King, gräddig kycklingryta med champinjoner och paprika L,G

3.Grisfile, apelsinsås L,G

4.Asien: Fisk ”Röd Curry” M,G,T

5.Pasta: Kött och makaronilåda L

6.Vege: Broccolipuresoppa, L,G,KA



Torsdag 4.3-21

1.Stekta mujkor, dillgräddfil och potatismos L

2.Skånsk kalops L

3.Köttfärslimpa, gräddsås och potatismos L,G

4.Aasia: Griskött ”Kratiam Mu” M,G

5.Pasta: Tonfisk & Färskost & Citron L

6.Rökt griskötts-ärtsoppa M,G, plättar med hemkokt sylt och snömos L

7.Vege: Sannas vegebiffar med ost L,KA



Fredag 5.3-21

1.Tomat-mozzarellafisk L,G

2.Kåldolmar, lingon L,G

3.Wienerschnitzel, citron, kapris och anjovis L

4.Aasia: Spicy maletkött ”Phad KaPrao” M,G,T

5.Pasta: Salami & Gräslök L

6.Gräddig fisksoppa med räkor L,G

7.Vege: Grönsakskåldolmar, lingon L,KA

Idag är det efterrättsdag: Päron med kinuskisås L,G



Mediatalo Keskisuomalainen
Ruokapaikka
© Mediatalo Keskisuomalainen • Aholaidantie 3, PL 159, 40101 Jyväskylä
© Mediatalo Keskisuomalainen
Kaakon Nettipalvelu Oy