Ruokapaikka.fi
Mimosan Aito
Navigoi
Mimosan Aito
Keskikatu 7
45100 Kouvola
0503958001
info(at)mimosanaito.fi
www.mimosanaito.fi

Seuraa meitä
Facebook

Aukioloajat:

ma-to 10:30-15:00
pe 10:30-22:00 (keittiö 21:30)
la 13:00-22:00 (keittiö 21:30)

Lounasta ma-pe 10:30-15:00
Fresh food kitchen iltaisin:
pe 16:00-21:30
la 13:00-21:30
Baari auki joka päivä!

https://www.mimosanaito.fi


Me Aidossa tarjoamme itse tehtyä ruokaa aina maku edellä. Ruoat valmistamme omassa keittiössämme alusta alkain tuoreista raaka-aineista. Ruoan puhtaus, monipuolisuus ja ravitsevuus kulkevat käsi kädessä maukkaiden ja aitojen makujen kanssa. Teemme ruokaa rakkaudesta hyvää ja hyvää tekevää ruokaa kohtaan. Käytämme sesongin mukaisia raaka-aineita, jotta maut ovat aina parhaimmillaan ja ruoan tuotanto on tällöin ekologisinta.

Ruokamme sopii hyvin kasvipohjaista ruokavaliota noudattavalle, koska pääraaka-aineitamme ovat kasvikset, vihannekset, hyvät hiilihydraatit ja proteiinit. Myös kovimman luokan lihansyöjät ovat meille tervetulleita, koska kypsennämme lihat aina maukkaiksi ja raaka-ainetta kunnioittaen. Suosimme suomalaista ja lähiauleen tuottajia. Hyvän ruoan lisäksi perusperiaattemme on aina rento ja laadukas palvelu. Haluamme tarjota kouvolalaisille sekä paikkakunnalla vieraileville parasta mahdollista.

Aidosti tervetuloa!

Ruokapaikka.fi

Viikko 3

Tervetuloa nauttimaan tuoreesta sesonkiruoasta, hyvistä ja laadukkaista juomista sekä rennosta tunnelmasta uuteen ravintolaamme, keskikatu 7!

Kaikki lounasvaihtoehdot sisältävät runsaan ja raikkaan salaattibuffetin, luomuleivät, veden ruokajuomana sekä kahvin ja teen. Baarista saatavilla muita juomia ja jälkiruokia! :)

Maanantai 18.1.
LIHA 10,90
Välimeren broileri tagliatelle (l, sis. kananmunaa, saatavilla g ja ilman kananmunaa)
Paistettua broileria, pastaa, kreikkalaista juustoa ja paahdettuja minitomaatteja talon punaisessa pestokastikkeessa, rucolaa

VEGE 10,40
Härkis-juurespihvit (veg, g, katso lisukkeiden allergiatiedot alta)
Paistettuja vegepihvejä kauden juureksista, härkiksestä ja yrteistä. Nams! Kevyttä, mutta täyttävää. Lisukkeeksi bulguria ja kastikkeeksi raikasta tsatsikia.

Yrttibulgur (veg)

Tsatsiki (l, g, saatavilla veg)
Sitruunalla, valkosipulilla ja tuoreella mintulla maustettu täyteläinen kastike jogurtista ja kurkusta

KOKO BUFFET 11,90
molemmat pääruoat

SALAATTIBUFFET 9,90
runsas ja raikas salaattibuffet

Tiistai 19.1.
LIHA 10,90
Paahdettua lohta, kauden kasviksia & basilikajogurttikastiketta (l, g)
Uunissa paahdettua lohta, lohkottua perunaa ja värikkäitä kasviksia kaik yhdes koos! Terveellistä ja herkullista! Kastikkeeksi tuoreella basilikalla maustettua jogurttia.

VEGE 10,40
Portobello Bolognese (veg, saatavilla g)
Portobelloa, herkkusieniä, linssejä ja pastaa talon pitkään haudutetussa yrttisessä tomaattikastikkeessa, vegejuustoa ja rucolaa

KOKO BUFFET 11,90
molemmat pääruoat

SALAATTIBUFFET 9,90
runsas ja raikas salaattibuffet

Keskiviikko 20.1.
LIHA 10,90
Broileria korealaisittain (Dak Galbi) m, g
Korealaisittain gochujang chilitahnalla, valkosipulilla ja seesamilla maustettua paistettua broileria sekä bataattia, porkkanaa ja kaalia. Suosittu Dak Galbi on alun perin Chuncheonin maakunnasta lähtöisin oleva ruoka, joka on levinnyt ympäri Koreaa.

VEGE 10,40
Perunafritterit & inkiväärimajoneesi (veg, g)
Paistetut kasvisröstit perunasta, pinaatista ja vegejuustosta höystettynä punaisella chilillä ja valkosipulilla. Kastikkeeksi vegaanista majoneesia höystettynä tuoreella inkiväärillä.

Jasmiiniriisi (veg, g)

KOKO BUFFET 11,90
molemmat pääruoat

SALAATTIBUFFET 9,90
runsas ja raikas salaattibuffet

Torstai 21.1.
LIHA 10,90
Laab thai & jasmiiniriisi (m, g, sis.kalakastike)
Thaimaan parhaat maut lautasella! Thaimaalainen tuoreella limellä, mintulla, korianterilla ja chilillä maustettu ruoka paistetusta jauhelihasta, porkkanasta ja sipulista. Tarjoillaan jasmiiniriisin kera.

VEGE 10,40
Vegen sushikuho (veg, g)
Poke bowl Aidon tapaan vegenä! :) Pohjalla limellä, inkiväärillä ja chilillä maustettua riisiä ja päällä kerroksittain soijalla ja wasabilla marinoitua paistettua tofua, härkäpapuja, pikkelöityä porkkanaa, kesäkurpitsaa, purjosipulia, nori-merilevää ja seesaminsiemeniä

KOKO BUFFET 11,90
molemmat pääruoat

SALAATTIBUFFET 9,90
runsas ja raikas salaattibuffet

Perjantai 22.1.
LIHA 10,90
Välimeren lihapullat (l, g)
Tuoreella basilikalla, kreikkalaisella juustolla, tomaatilla ja kapriksilla maustetut paistetut lihapullat täysjauhelihasta

VEGE 10,40
Paahdettua bataattia tomaattikastikkeessa (veg, g)
Aromaattisesti maustettua karamellisoitua bataattia chili-tomaattikastikkessa

Pestoriisi (veg, g)
Talon basilikapestolla maustettua riisiä

Fetadippi (vl, g)
Aidolla fetajuustolla höystettyä täyteläistä jogurttikastiketta

KOKO BUFFET 11,90
molemmat pääruoat

SALAATTIBUFFET 9,90
runsas ja raikas salaattibuffet

Lauantai 23.1.
Avoinna klo 13-22. Fresh food kitchen a la carte klo 13-21:30.

Sunnuntai 24.1.

Mediatalo Keskisuomalainen
Ruokapaikka
© Mediatalo Keskisuomalainen • Aholaidantie 3, PL 159, 40101 Jyväskylä
© Mediatalo Keskisuomalainen
Kaakon Nettipalvelu Oy