Ruokapaikka.fi
Mimosan Aito
Navigoi
Mimosan Aito
Torikatu 3-5 lh. 106
45100 Kouvola
0503958001
info(at)mimosanaito.fi
www.mimosanaito.fi

Seuraa meitä
Facebook

Aukioloajat:

ma-pe 10:30-15:30
(lounas klo 10:30-14:30)

Salaattilounas 9,00
Keitto+salaatti (keskiviikkoisin) 9,90
Kasvisruokalounas 10,40
Lämmin lounas (sisältäen myös liharuoan) 10,90

Me Aidossa tarjoamme itse tehtyä ruokaa aina maku edellä. Ruoan puhtaus, monipuolisuus ja ravitsevuus kulkevat käsi kädessä maukkaiden ja aitojen makujen kanssa. Teemme ruokaa rakkaudesta hyvää ja hyvää tekevää ruokaa kohtaan. Käytämme sesongin mukaisia raaka-aineita, jotta maut ovat aina parhaimmillaan ja ruoan tuotanto on tällöin ekologisinta.

Ruokamme sopii hyvin kasvipohjaista ruokavaliota noudattavalle, koska pääraaka-aineitamme ovat kasvikset, vihannekset, hyvät hiilihydraatit ja proteiinit. Myös kovimman luokan lihansyöjät ovat meille tervetulleita, koska kypsennämme lihat aina maukkaiksi ja raaka-ainetta kunnioittaen. Suosimme suomalaista ja lähiauleen tuottajia. Hyvän ruoan lisäksi perusperiaattemme on aina laadukas palvelu. Haluamme tarjota kouvolalaisille parasta mahdollista.

Aidosti tervetuloa!

Ruokapaikka.fi

Viikko 16

Lounas sisältää lämpimän vegaanisen ja lämpimän liha/kana/kala -vaihtoehdon (käytämme vain suomalaista lihaa), kattavan ja monipuolisen salaattibuffan sesongin herkuista, talon omat salaatinkastikkeet, luomuleipäpöydän + voita ja vaihtuvaa talon hummusta, veden ruokajuomana sekä kahvin tai teen.

Runsas ja värikäs salaattipöytämme on ravintolan sydän ja se sisältää paljon hyvää sekä hyvää tekevää ruokaa. Kaikkea ihanaa sesongin sekä kokin fiiliksen mukaan!

Maanantai 15.4.
Chili con carne meatballs (M, G)
Paistettuja täyslihapullia chili con carne maustetussa tomaatti-mustapapukastikkeessa

Paahdetut harissajuurekset & rapsakat kikherneet (veg, G)
Uunissa paahdettuja juureksia sekä rapsakoita kikherneitä maustettuna talon harissalla. Aidon harissassa tuoretta paprikaa, chiliä sekä valkosipulia ja salaisia mausteita! :)

Sitruuna-persilja-jogurttikastike (L, G, saatavilla myös veg)
Tuoreella sitruunalla, persiljalla ja valkosipulilla maustettu raikas jogurttikastike

Riisi (veg, G)

Tiistai 16.4.
Broileria korealaisittain (Dak Galbi) M, G
Korealaisittain gochujang chilitahnalla, valkosipulilla ja seesamilla maustettua paistettua broileria sekä bataattia, porkkanaa ja kaalia. Suosittu Dak Galbi on alun perin Chuncheonin maakunnasta lähtöisin oleva ruoka, joka on levinnyt ympäri Koreaa.

Kookos-maapähkinävoi nyhtökauraa & kaalia (veg, sis.maapähkinä)
Paistettua nyhtökauraa, kiinankaalia ja porkkanaa sekä chiliä thaimaalaisittain kookos-maapähkinä-limekastikkeessa

Jasmiiniriisi (veg, G)

Keskiviikko 17.4.
Huli huli nyhtöpossua & jasmiiniriisi (M, G)
Aidon uunissa yön yli mureaksi haudutettua, tuoreella inkiväärillä, chilillä ja valkosipulilla maustettua, makeansuolaista karamellisoitua nyhtöpossua

Puhdistava kikherne-nuudelikeitto (veg, G)
Inkiväärillä, kurkumalla, valkosipulilla, limellä ja punaisella chilillä maustettu keitto paahdetuista kikherneistä, nuudeleista, kiinankaalista ja tomaateista

Torstai 18.4.
Korean style kimchi roast chicken & pita breads (M, G, sis.kalaa, pitat saatavilla myös G)
Aidon kimchillä sekä gochujang chilitahnalla maustettua mureaksi paistettua broileria

Kikherne-maissipihvit (veg, G)
Paistettuja kasvispihvejä kikherneistä ja maissista Aidon aidoilla mauilla

Lime-jogurttisoosi (L, G, saatavilla myös veg)
Limellä ja tuoreilla yrteillä maustettu raikas jogurttikastike

Täytä pitaleipä mielesi mukaan kimchi broilerilla, kikherne-maissipihveillä, lime-jogurttisoosilla ja muilla asiaankuuluvilla raikkailla lisukkeilla.

Iloista pääsiäistä! Toivottelee Mimosa & Miksu

Perjantai 19.4.
Pitkäperjantai (suljettu)

Palvelun tarjoavat:
Etelä-SaimaaEtelä-Suomen SanomatItä-SavoKouvolan SanomatKymen SanomatLänsi-SavoUutisvuoksi
Ruokapaikka
© Kaakon Viestintä Oy | Teollisuuskatu 2-6, PL 6 Mikkeli, 50101 Mikkeli | Puh. (015) 3501 | Fax. (015) 350 3337
© Kaakon Viestintä Oy
Kaakon Nettipalvelu Oy