Ruokapaikka.fi
Ravintola India Palace
Navigoi

Ravintola India Palace
Kapteeninkatu 16
48100 Kotka

TAKE-AWAY & PÖYTÄVARAUKSET

Puh. 0504393553
S-posti: ravintolaindiapalace(at)gmail.com

AVOINNA

Ma-To: 10.30-22.00
Pe: 10.30-23.00
La: 12.00-23.00
Su: 12.00-22.00

Keittiö suljetaan 45 minuuttia ennen ravintolan sulkemisaikaa.

Ravintola India Palace on aito intialainen ravintola A-oikeuksilla. Sijaitsemme Kotkan keskustassa.

Tarjoilemme arkisin herkullisen ja monipuolisen intialaisen lounasbuffetin klo 10.30-15, sekä ala cartea ja iltaisin ja viikonloppusin.
Tertuloa nauttimaan eksoottisista mauista tunnelmalliseen miljööseen India Palaceen!
https://www.facebook.com/ravintolaindiapalace/
www.indiapalace.fi

Ruokapaikka.fi

Viikko 21

Maanantai 20.5.
1.Chicken Korma(L,G)Kanaa kermaisessa curry cashew- pähkinä kastikkeessa.
2.Meatball Masala(L,G) lihapullia Masala kastikkeessa.
3.Fish Pakora(L,G) kikhernejauhossa friteerattua kalaa.
4.Onion Pakora(L,G) kikhernejauhossa friteerattua sipuli.
5.Aloo Baingan(L,G)perunaa ja munakoisoa masala kastikkeessa.
6.Daal of the day (L,G) linssejä taloon tapaan.
7.Tomato Soup(L,G) Tomaatti keitto.

Tiistai 21.5.
1.Chicken Vindaloo(L,G)Kanaa marinoituna etikkasekoituksessa ja tulisissa pippuri-mausteissa tomaati-sipuli kastikkeessa.
2.Pork Korma(L,G)Possua kermaisessa curry-cashew pähkinä kastikkeessa.
3.Fish Pakora(L,G) kikhernejauhossa friteerattua kalaa.
4.Daal of the day (L,G) linssejä taloon tapaan.
5.AlooJeera(L,G) Perunaa maustettuna kuminasekoituksessa.
6.Bread Pakora(L) kikhernejauhossa friteerattua leipää.
7.Cream Soup (L,G) Kermainen keitto.

Keskiviikko 22.5.
1.Butter Chicken(L,G)Tandoori kanaa kermaisessa tomaattikastikeessa voin kera.
2.Lamb Jalfrezi(L,G) Lammasta maustetussa tomaattikastikkeessa tuorean paprikan ja sipulin kera.
3.Chili Fish Pakora(L,G)Kikhernejauhossa friteerattua tulista kalaa.
4.Daal Fry(L,G) LInssejä talon tapaan.
5.Aloo gobi(L,G)Perunaa ja kukkakaalia masala kastikkeessa.
6.Onion Pakora(L,G) kikhernejauhossa friteerattua sipuli.
7.Chicken Soup(L,G) Kanaa keitto.

Torstai 23.5.
1.Chicken Kadai (L,G) Tandoori kanaa tulisilla mausteilla kookoskermaisessa curry kastikkeessa.
2.Pork Garlic(L,G)Possua valkosipuli kastikkeessa.
3.Fish Pakora(L,G) kikhernejauhossa friteerattua kalaa.
4.Chana Masala (L,G)Kikherneitä masala kastikkeessa.
5.Aloo gajjar (L,G) Perunaa ja porkkanaa masala kastikkeessa.
6.Daal of the day (L,G) Linssejätalon tapaan.
7. Linsi soup (L,G) Linssikeitto

Perjantai 24.5.
1.Mango Chicken (L,G) Kanaa kermaisessa mangocurry kastikkeessa cashew-pähkinöiden kera.
2.Meatball Vindaloo(L,G) Lihapullia marinoituna etikkasekoituksessa ja tulisissa pippuri-mausteissa tomaatti-sipuli kastikkeessa.
3.Fish Curry(L,G)Kalaa curry kastikkeessa.
4.Chana Paneer Masala(L,G)Kikherneitä ja itsetehtyä kotijuustoa masala kastikkeessa.
5.Sabji Curry(L,G)Kasviksia curry kastikkeessa.
6.Daal of the day(L,G)Linssejä talon tapaan.
7.Hot and sour tomato soup(L,G)

Palvelun tarjoavat:
Etelä-SaimaaEtelä-Suomen SanomatItä-SavoKouvolan SanomatKymen SanomatLänsi-SavoUutisvuoksi
Ruokapaikka
© Kaakon Viestintä Oy | Teollisuuskatu 2-6, PL 6 Mikkeli, 50101 Mikkeli | Puh. (015) 3501 | Fax. (015) 350 3337
© Kaakon Viestintä Oy
Kaakon Nettipalvelu Oy