Ruokapaikka.fi
Holiday Club Saimaa/Ravintola Easy kitchen
Navigoi

Holiday Club Saimaa
Ravintola Easy Kitchen
Rauhanrinne 1
55320 Rauha

Saimaan myyntipalvelu
0300 870 950
hotellimyynti.saimaa(at)holidayclub.fi

Lounas arkisin ma-pe 11.30-14
Aikuiset 18,90 €, lapset 1 €/ikävuosi 4-14v.
Alle neljä vuotiaat veloituksetta aikuisen ruokaillessa.






Lounas / päivällinen sisältää:

Päivän keiton
Runsaan salaattipöydän
Tuoreen leipävalikoiman
Kaksi pääruokavaihtoehtoa ja lämpimät lisukkeet sekä päivittäin vaihtuvan lastenruuan,
pienen makean, hedelmän ja
kahvia tai teetä

Vesi, kivennäisvesi, maito ja mehu kuuluvat lounaan hintaan.





Ruokapaikka.fi

Viikko 8

Maanantai 17.2.
Lounas 11.30-14:
Kermaista lohikeittoa L,G
Kananpojanrintaa ja valkosipulituorejuustokastiketta L,G
Herne-punajuuripihvejä ja tomaatti-yrttikastiketta L,G,VE
Keitettyjä perunoita L,G,VE
Höyrytettyä kukka-ja parsakaalia L,G,VE
Lihapyöryköitä kermakastikkeessa L,G

Päivällinen 17-21:
Kookos-bataattikeittoa L,G
Yrttikuorrutettua kalaa L,G
Chorizopyöryköitä chili-tomaattikastikkeessa
Kasvisgratiinia L,G
Kermaperunoita L,G
Lasagnea L

Tiistai 18.2.
Lounas 11.30-14:
Juuressosekeittoa L,G
Paistettua lohta ja metsäsienikastiketta L,G
Lindströminpihvejä ja tummaa sipulikastiketta L
Skånen perunoita L,G
Kasvisgratiinia L,G
Jauhelihamakaroonilaatikkoa L

Päivällinen 17-21:
Chorizo-kasviskeittoa L,G
Vegekoftaa ja hedelmäsalsaa M,G,Ve
Kananrintaa bearnaisekastikkeessa VL,G
Ratatouillea L,G
Riisiä L,G
Lihapullia talonkastikkeessa L,G

Keskiviikko 19.2.
Lounas 11.30-14:
Kana-kasviskeittoa L,G
Härkäpapupihvejä L,VE ja yrtti-valkosipulimajoneesia L,G
Keitettyjä perunoita L,G,VE
Uunijuureksia L,G,VE
Kananugetteja L ja hampurilaiskastiketta L,G

Päivällinen 17-21:
Tomaattikeittoa L,G
Lohta sipulikastikkeessa L,G
Lammaspyöryköitä tomaatti-pestokastikkeessa
Bataattiperunasosetta L,G
Höyrytettyjä kasviksia L,G
Kananugetit ja hampurilaiskastiketta L

Torstai 20.2.
Lounas 11.30-14:
Hernekeittoa L,G
Kananpojanrintaa ja pippurikastiketta L,G
Paistettuja muikkuja L ja ruohosipulikermaviiliä L,G
Perunasosetta L,G
Uunijuureksia L,G,VE
Paistettuja pikkunakkeja L,G

Päivällinen 17-21:
Punaista lohikeittoa L,G
Stifadon lihapataa L,G
Kasvislasagnea L,G
Peruna-juurespaistosta L,G
Lihapyöryköitä tomaatti-kermakastikkeessa L,G

Perjantai 21.2.
Lounas 11.30-14:
Metsäsienikeittoa L,G
Porsaanniskaa ja sinappista paistinkastiketta L,G
Kikherne-porkkanapihvejä L,G,VE ja chilimajoneesia L,G
Kasvisriisiä L,G,VE
Punajuuri-juurespaistosta L,G,VE

Päivällinen 17-21:
Tomaattikeittoa L,G
Carponapastaa L
Pestolohta ja sweet chili creme fraichea L,G
Röstiperunoita L,G
Aurajuusto-punajuuripaistosta L,G
Kananpojannugetteja L ja hampurilaiskastiketta L,G

Lauantai 22.2.
Päivällinen 17-21:
Kermaista lohikeittoa L,G
Kananpojanrintaa ja valkosipuli-tuorejuustokastiketta L,G
Herne-punajuuripihvejä ja tomaatti-yrttikastiketta L,G,Ve
Keitettyjä perunoita L,G,Ve
Höyrytettyä kukka - ja parsakaalia L,G,Ve
Lihapullia kermakastikkeessa L

Sunnuntai 23.2.
Päivällinen 17-21:
Curry-kanakeittoa L,G
Chorizopyöryköitä ja chili-tomaattikastiketta L,G
Rapeaa kalaa L ja chili-katkarapumajoneesia L,G
Peruna-juurespaistosta L,G
Nakkeja ja ranskalaisia L,G

Mediatalo Keskisuomalainen
Ruokapaikka
© Mediatalo Keskisuomalainen • Aholaidantie 3, PL 159, 40101 Jyväskylä
© Mediatalo Keskisuomalainen
Kaakon Nettipalvelu Oy