Ruokapaikka.fi
Bistro Holvi
Navigoi

Bistro Holvi
Savilahdenkatu 11
50100 Mikkeli

info(at)bistroholvi.fi
010 2080050

Bistro Holvi sijaitsee vanhassa VPK talossa, Mikkelin teatterin yhteydessä. Ajatuksenamme on luoda laadukas, mutkaton ja rennolla palvelulla toteutettu ravintolakokemus. Ruokalista vaihtuu sesonkien, saatavuuden ja keittiömestari Roope Raskin ideoiden mukaan.

AUKIOLOAJAT
Maanantai 10.45 – 15.00

Tiistai 10.45 – 15.00

Keskiviikko 10.45 – 22.00 l lounas 10.45 - 15.00

Torstai 10.45 – 22.00 | lounas 10.45 - 15.00

Perjantai 10.45 – 23.00 | lounas 10.45 – 15.00

Lauantai 12.00 – 23.00 | lounas 12.00 – 15.00

Sunnuntai Suljettu

Ruokapaikka.fi

Viikko 8

Maanantai 17.2.
Päivän lounas sisältää runsaan salaattipöydän, päivän keittoa, kaksi pääruokaa ja vaihtoehtoisen kasvisruoan, kahvin tai teen ja pienen makean.
Koko lounas 10,60€
Salaatti/keittolounas 9,50€
Kolmen ruokalajin lounasmenu pöytiintarjoiltuna 26€ - Menu www.bistroholvi.fi/#lunch

Buffet:
Mausteista porkkanakeittoa
Paahdettua kananpojanrintaa, tomaattia, fetaa ja yrttiriisiä
Kirjolohi-perunafrittata ja jogurttikastiketta
10,60€

Vaihtuvat lounaat lautastarjoiluna ma-pe:

Päivän risotto 10,60€
Viikon vegaani: Papu-tofuragoût, paahdettua punajuurta ja korianteriöljyä 12€
Risottoa, hiillostettua lohta ja lehtikaalia 14€
Naudan ulkofilepihvi, maalaisranskalaisia ja pippurikastiketta 18€

Tiistai 18.2.
Buffet:
Paahdettua munakoisokeittoa
Yrteillä täytettyä possunniskaa, rosmariiniperunoita ja herkkusienikermaa
Friteerattuja kasviksia ja romescoa
10,60€

Vaihtuvat lounaat lautastarjoiluna ma-pe:

Päivän risotto 10,60€
Viikon vegaani: Papu-tofuragoût, paahdettua punajuurta ja korianteriöljyä 12€
Risottoa, hiillostettua lohta ja lehtikaalia 14€
Naudan ulkofilepihvi, maalaisranskalaisia ja pippurikastiketta 18€

Keskiviikko 19.2.
Buffet:
Currylla maustettua fenkolikeittoa
Maalaislihamureketta, paahtokasviksia ja pippurikastiketta
Uuniperunoita ja lohi-katkarapuskagenia
10,60€

Vaihtuvat lounaat lautastarjoiluna ma-pe:

Päivän risotto 10,60€
Viikon vegaani: Papu-tofuragoût, paahdettua punajuurta ja korianteriöljyä 12€
Risottoa, hiillostettua lohta ja lehtikaalia 14€
Naudan ulkofilepihvi, maalaisranskalaisia ja pippurikastiketta 18€

Torstai 20.2.
Buffet:
Kikherne-purjokeittoa
Yrttipaneroitua puna-ahventa, paistettua perunaa ja kermaviilikastiketta
Savupaprikalla maustettua possu-makkarapataa
10,60€

Vaihtuvat lounaat lautastarjoiluna ma-pe:

Päivän risotto 10,60€
Viikon vegaani: Papu-tofuragoût, paahdettua punajuurta ja korianteriöljyä 12€
Risottoa, hiillostettua lohta ja lehtikaalia 14€
Naudan ulkofilepihvi, maalaisranskalaisia ja pippurikastiketta 18€

Perjantai 21.2.
Buffet:
Tomaattikeittoa
Ylikypsää härkää, sipulia, punaviinikastiketta ja polentaa
Juures-vuohenjuustogratiini ja pinaattipestoa
10,60€

Vaihtuvat lounaat lautastarjoiluna ma-pe:

Päivän risotto 10,60€
Viikon vegaani: Papu-tofuragoût, paahdettua punajuurta ja korianteriöljyä 12€
Risottoa, hiillostettua lohta ja lehtikaalia 14€
Naudan ulkofilepihvi, maalaisranskalaisia ja pippurikastiketta 18€

Lauantai 22.2.
Klo 12-15
Lauantailounas 16,50€
Kevytlounas 10,40€
Lounasmenu pöytiintarjoiltuna 26€

Lounas

16 tuntia haudutettua possua ja tummaa rosmariinikastiketta 16,50€
Uunipunajuurta, vuohenjuustoa ja pähkinää 16,50€
Hiillostettua Puumalan lohta ja porkkanavoikastiketta 18€
Grillattua härän ulkofileetä ja pippurikastiketta 22€

Pääruokien lisäkkeeksi:
Yrttiperunoita ja paahtokasviksia

Pääruuat sisältävät runsaan salaattipöydän, keiton sekä jälkiruuan ja kahvin/teen

Mediatalo Keskisuomalainen
Ruokapaikka
© Mediatalo Keskisuomalainen • Aholaidantie 3, PL 159, 40101 Jyväskylä
© Mediatalo Keskisuomalainen
Kaakon Nettipalvelu Oy