Ruokapaikka.fi
Bistro Holvi
Navigoi

Bistro Holvi
Savilahdenkatu 11
50100 Mikkeli

info(at)bistroholvi.fi
010 2080050

Bistro Holvi sijaitsee vanhassa VPK talossa, Mikkelin teatterin yhteydessä. Ajatuksenamme on luoda laadukas, mutkaton ja rennolla palvelulla toteutettu ravintolakokemus. Ruokalista vaihtuu sesonkien, saatavuuden ja keittiömestari Roope Raskin ideoiden mukaan.

AUKIOLOAJAT
Maanantai 10.45 – 15.00

Tiistai 10.45 – 15.00

Keskiviikko 10.45 – 22.00 l lounas 10.45 - 15.00

Torstai 10.45 – 22.00 | lounas 10.45 - 15.00

Perjantai 10.45 – 23.00 | lounas 10.45 – 15.00

Lauantai 12.00 – 23.00 | lounas 12.00 – 15.00

Sunnuntai Suljettu

Ruokapaikka.fi

Viikko 16

Maanantai 15.4.
Päivän lounas sisältää runsaan salaattipöydän, päivän keiton, kaksi pääruokaa ja vaihtoehtoisen kasvisruoan, kahvin tai teen ja pienen makean.
Koko lounas 10,40€
Keittolounas 9,50€
Kolmen ruokalajin lounasmenu pöytiintarjoiltuna 26€ - Menu www.bistroholvi.fi/#lunch

Buffet:
Tomaattista kasviskeittoa
Karamellipossua, punasipulia ja yrttiriisiä
Friteerattuja lohikroketteja, kasvispaistosta ja limemajoneesia
10,40€

Vaihtuvat lounaat lautastarjoiluna ma-pe:

Päivän risotto 10,40€
Viikon vegaani: Friteerattua tofua, varhaiskaalia, bataattia ja chimichurria 12€
Hiillostettua kirjolohta, risottoa ja punasipulia 13€
Härän grillipihvi, maalaisranskalaisia ja pippurikastiketta 16€

Tiistai 16.4.
Buffet:
Mausteista bataattikeittoa
Maalaislihamureketta, pippurikastiketta ja paistettua perunaa
Punajuuri-vuohenjuustogratiinia, pähkinää ja rucolapestoa
10,40€

Vaihtuvat lounaat lautastarjoiluna ma-pe:

Päivän risotto 10,40€
Viikon vegaani: Friteerattua tofua, varhaiskaalia, bataattia ja chimichurria 12€
Hiillostettua kirjolohta, risottoa ja punasipulia 13€
Härän grillipihvi, maalaisranskalaisia ja pippurikastiketta 16€

Keskiviikko 17.4.
Buffet:
Sipuli-fenkolikeittoa
Paahdettua kananpoikaa, ratatouillea ja rosmariiniperunaa
Aurajuusto-paprikapastaa ja friteerattua lehtikaalia
10,40€

Vaihtuvat lounaat lautastarjoiluna ma-pe:

Päivän risotto 10,40€
Viikon vegaani: Friteerattua tofua, varhaiskaalia, bataattia ja chimichurria 12€
Hiillostettua kirjolohta, risottoa ja punasipulia 13€
Härän grillipihvi, maalaisranskalaisia ja pippurikastiketta 16€

Torstai 18.4.
Buffet:
Juureskeittoa
Currymuhennettua Puumalan kirjolohta, kasviksia ja riisiä
Possu-kasvisvartaita ja BBQ-kastiketta
10,40€

Vaihtuvat lounaat lautastarjoiluna ma-pe:

Päivän risotto 10,40€
Viikon vegaani: Friteerattua tofua, varhaiskaalia, bataattia ja chimichurria 12€
Hiillostettua kirjolohta, risottoa ja punasipulia 13€
Härän grillipihvi, maalaisranskalaisia ja pippurikastiketta 16€

Perjantai 19.4.
Pääsiäisen lounasmenu pe-la klo 12-15
Runsas salaattipöytä, päivän keittoa ja talon leipää. Pääruoat lautastarjoiluna.
Pieni jälkiruoka ja kahvi/tee
*
Yön yli haudutettua karitsanpaistia, polentaa ja paahtokasviksia ja portviinikastiketta 16,50€
Hiillostettua kirjolohta, katkarapua, kukkakaalia ja porkkana-voikastiketta 18€
Parsarisottoa, lehtikaalia, halloumia ja saksanpähkinää 16,50€
Härän grillipihvi, lohkoperunoita ja pippurikastiketta 24€

Lauantai 20.4.
Pääsiäisen lounasmenu pe-la klo 12-15
Runsas salaattipöytä, päivän keittoa ja talon leipää. Pääruoat lautastarjoiluna.
Pieni jälkiruoka ja kahvi/tee
*
Yön yli haudutettua karitsanpaistia, polentaa ja paahtokasviksia ja portviinikastiketta 16,50€
Hiillostettua kirjolohta, katkarapua, kukkakaalia ja porkkana-voikastiketta 18€
Parsarisottoa, lehtikaalia, halloumia ja saksanpähkinää 16,50€
Härän grillipihvi, lohkoperunoita ja pippurikastiketta 24€

Palvelun tarjoavat:
Etelä-SaimaaEtelä-Suomen SanomatItä-SavoKouvolan SanomatKymen SanomatLänsi-SavoUutisvuoksi
Ruokapaikka
© Kaakon Viestintä Oy | Teollisuuskatu 2-6, PL 6 Mikkeli, 50101 Mikkeli | Puh. (015) 3501 | Fax. (015) 350 3337
© Kaakon Viestintä Oy
Kaakon Nettipalvelu Oy