Ruokapaikka.fi
BASE Kitchen & Lounge
Navigoi
BASE Kitchen & Lounge
Keskikatu 7
45100 Kouvola
0401816183
info(at)basekeittio.fi

BASE kitchen on innovatiivisten kokkien tukikohta, jossa valmistuu käsin tehtyä ruokaa kauden raaka-aineista.
Avoinna
ti-to 15-22
pe 15-23
la 15-23

Lounge-baari on tyylikäs kohtauspaikka keskellä kaupunkia, johon tullaan viihtymään ja viettämään iloista iltaa.
Avoinna
ti-to 15-23
pe 15-24
la 15-24
Ruokapaikka.fi

Viikko 38

Maanantai 16.9.
Pasta: Nduja, tomaattikastiketta ja Peltolan Blue-juustoa.
Risotto: Kurpitsarisottoa, karamellisoitua kurpitsaa, salviaa (G,L)
Chef: Riistapyöryköitä, dijon-perunapyree, paahdettuja juureksia ja karpalosurvosta (G,L)

Tiistai 17.9.
Pasta: Chilillä ja valkosipulilla maustettua munakoiso-tomaattipastaa (M)
Risotto: Pinaattirisottoa ja sinihomejuustomoussea (G,VL)
Chef: Haudutettua possunposkea Burgundin tapaan ja kevätsipuli-perunamuusia (G,L)

Keskiviikko 18.9.
Pasta: Savuporo-koskenlaskijakastiketta ja rucolaa
Risotto: Sitruuna-mascarponerisottoa ja aurinkokuivattua tomaattia (G,L)
Chef: Jogurttimarinoitua kanaa, paistettua perunaa ja kukkakaalia, tikka masala kastike (G,L)

Torstai 19.9.
Pasta: Sinisimpukkaa, fenkolia, persiljaa, valkoviinikastike (L)
Risotto: Timjamirisottoa ja savukylkeä (G,L)
Chef: Paistettuja muikkuja, sitruunaista perunamuusia ja remouladekastiketta (L)

Perjantai 20.9.
Pasta: BASEn carbonara; Pekonia, herkkusieniä, uppomuna ja kermakastike (L)
Risotto: Tomaattirisottoa ja fetajuustoa (G,L)
Chef: Savukanaa, paahdettua perunaa, kurpitsaslaw ja persiljakreemiä (G,L)

Palvelun tarjoavat:
Etelä-SaimaaEtelä-Suomen SanomatItä-SavoKouvolan SanomatKymen SanomatLänsi-SavoUutisvuoksi
Ruokapaikka
© Kaakon Viestintä Oy | Teollisuuskatu 2-6, PL 6 Mikkeli, 50101 Mikkeli | Puh. (015) 3501 | Fax. (015) 350 3337
© Kaakon Viestintä Oy
Kaakon Nettipalvelu Oy