Ruokapaikka.fi
BASE Kitchen & Lounge
Navigoi
BASE Kitchen & Lounge
Keskikatu 7
45100 Kouvola
0401816183
info(at)basekeittio.fi

BASE kitchen on innovatiivisten kokkien tukikohta, jossa valmistuu käsin tehtyä ruokaa kauden raaka-aineista.

Lounas
ma-pe 10.30-13.30

Keittiö
ti-pe 17-22
la 15-22

Lounge-baari on tyylikäs kohtauspaikka keskellä kaupunkia, johon tullaan viihtymään ja viettämään iloista iltaa.
Avoinna
ti-pe 17-22
la 15-22

Ruokapaikka.fi

Viikko 46

Maanantai 11.11.
Pasta: Uunifetapastaa ja tomaattipestoa (L)
Risotto: Fenkolirisottoa, kylmäsavulohta ja tillifraichea (G,L)
Chef: Jogurttimarinoitua kanaa, kukkakaalicouscousta, harissajogurttia ja granaattiomenansiemeniä (G,L)

Tiistai 12.11.
Pasta: Paahtopaistia, savoijinkaalia ja piparjuurivoita (L)
Risotto: Herkkusienirisottoa, tryffeliöljyä ja parmesaania (G,L)
Chef: Piparjuurella maustettua lohta, suppilovahvero-ohrattoa ja porkkavoikastike (L)

Keskiviikko 13.11.
Pasta: Pekoni-aurajuustokastike ja parmesaania (L)
Risotto: Kurpitsarisottoa, pinaattifraichea ja paahdettua pähkinää (G,L)
Chef: Ylikypsää possua savuisessa tomaattikastikkeessa, friteerattu polentakakku ja aiolia (G,L)

Torstai 14.11.
Pasta: Kylmäsavulohta, punasipulia, kaprista ja tilliöljyä (L)
Risotto: Suppilovahverorisottoa ja palsternakkasipsejä (G,L)
Chef: Paistettua kanaa, molekastiketta, paistettua riisiä ja papuja (G,L)

Perjantai 15.11.
Pasta: Kermainen kurpitsa-lehtikaalipasta (L)
Risotto: Napolinsalamia, yrttejä ja sahramimoussea (G)
Chef: Grillattua lohta, chorizo-perunapyreetä ja aurinkokuivattutomaatti fraichea (G,L)

Palvelun tarjoavat:
Etelä-SaimaaEtelä-Suomen SanomatItä-SavoKouvolan SanomatKymen SanomatLänsi-SavoUutisvuoksiUusimaaSipoon Sanomat
Ruokapaikka
© Kaakon Viestintä Oy | Teollisuuskatu 2-6, PL 6 Mikkeli, 50101 Mikkeli | Puh. (015) 3501 | Fax. (015) 350 3337
© Kaakon Viestintä Oy
Kaakon Nettipalvelu Oy